logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka: Automatické vodárny LEO

Společnost Pumpa představila vlastní model automatické ponorné vodárny pod značkou LEO. Výkonem se vyrovná konkurenčním modelů, přičemž představuje zajímavou cenovou alternativu.

Automatické ponorné vodárny se staly oblíbeným řešením pro zavlažování, přečerpávání, odčerpávání retenčních nádrží a podobné aplikace. Ponorná tlaková čerpadla s vestavěnou integrovanou elektronikou nabízí uživateli maximální komfort.

Instalace spočívá v připojení hadice a spuštění čerpadla do studny, či nádrže. Čerpadlo poté funguje plně automaticky. V případě požadavku na odběr vody čerpadlo sepne, po ukončení čerpání opět automaticky vypne. Zároveň jsou čerpadla opatřena automatickým hlídáním hladiny a ochranou proti běhu na sucho. Pro běžný provoz není tedy potřeba pořizovat a instalovat žádné další komponenty.

Oblibu zmiňovaných vodáren reflektuje stále větší nabídka modelů na trhu. Cenově zajímavou alternativu představují nově modely LEO LKS-1102SE a LKS-1102SE-1. Klasická provedení: první se spodním sáním a sacím sítem, druhé s připojením na plovoucí sání. Více na eshopu RedEd.cz


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.