logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky KLUDI představené na veletrhu ISH 2019

530 m2 výstavní plochy, více než 150 produktů, obchodní zástupci z více než 20 zemí a skvělá atmosféra - to je to, co KLUDI představilo na veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem.

Reklama

NOVINKY KLUDI PŘEDSTAVENÉ NA VELETRHU ISH 2019

Nezpochybnitelnou „jedničkou“ veletrhu byl inovativní sprchový set KLUDI COCKPIT Discovery, jehož originální základ vychází z principů maximálního ergonomického designu, promyšlené konstrukce a vynikajícího zpracování, a vzbudil velký zájem všech návštěvníků.

KLUDICOCKPIT Discovery - vše pod kontrolou

Abychom zákazníkům poskytli maximální ergonomii a potěšení z používání sprchového systému, konstruktéři KLUDI hledali inspiraci tam, kde je nezbytné intuitivní ovládání - v kokpitu letadel a závodních vozů. Dvě velké ovládací rukojeti byli umístěny na panel nakloněný pod úhlem 40° směrem k uživateli. Jasné piktogramy určují funkci každé rukojeti; první se používá k regulaci teploty a druhá k regulaci proudu vody. Centrální částí sprchy je polička, která je ideálním místem pro kosmetiku a toaletní potřeby. Ergonomická ruční sprcha je konzistentně přizpůsobena tvaru velké hlavové sprchy. KLUDI COCKPIT Discovery je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, s ohledem na životní prostředí. Rukojeti, funkční prvek a nástěnný držák jsou vyrobeny z kovu, polička z recyklovatelného hliníku.

KLUDI ZENTA SL - krása geometrických tvarů

Nová řada koupelnových baterií ZENTA SL se vyznačuje jemně vyváženou harmonickou souhrou obdélníkových a kruhových tvarů. Výrazné geometrické tvary jsou zjemněny zaoblenými hranami. Lesk po mnoho let zaručuje použití technologie GlanzVoll, to znamená povrchovou úpravu, při které jsou baterie vystaveny dalším fázím broušení a leštění. Pro pohodlí uživatelů byly baterie navrženy v souladu s konceptem FreiRaum - vanové a sprchové baterie jsou blíže ke stěně, což poskytuje uživateli více prostoru. Široká řada dostupných modelů poskytuje zákazníkům možnost vybrat si baterii podle svých preferencí a potřeb. Nové produkty KLUDI byly navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám uživatelů. Jako vždy výrobce vyvinul veškeré úsilí k vytvoření produktů, které kombinují maximální funkčnost, nejvyšší kvalitu a jedinečný design.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.