logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Walk-in zástěny EASY v elegantní matné černé

Sprchové zástěny typu Walk-in představují moderní a jednoduché bezdveřové řešení sprchového koutu. Sprchování nebylo ještě nikdy tak „EASY“.

Pouze jedna pevná skleněná stěna s elegantním černým profilem nabízí bezbariérový vstup do sprchového koutu, velkou šířku vstupu s maximálním prostorem pro relaxaci a v neposlední řadě i jednoduchou montáž a snadnou údržbu.

SanSwiss vyrábí Walk-in zástěny EASY ve velkorysé výšce 2000 mm a standardních šířkách od 800 mm do 1400 mm. Walk-in EASY v čirém skle lze dodat i v šířce 1600 mm. Kombinace nadčasového čirého skla a atraktivní černé matné barvy dodává sprchovým zástěnám punc luxusu. Kompaktní vyrovnávací profil v černé barvě výrazně zjednodušuje montáž. I v případě nerovných zdí ve vaší koupelně.

Osmimilimetrové bezpečnostní sklo je vybaveno antiplakovou úpravou Aquaperle – vynikající ochranou proti vodnímu kameni.

Walk-in zástěna je ukotvena stabilizační vzpěrou, která zajišťuje optimální stabilitu zástěny. Volitelně lze dodat i rohovou vzpěru. Obě vzpěry jsou v elegantní černé barvě.

Možná je i kombinace dvou pevných stěn ve stejném nebo zcela odlišném designu (řešení Concept Walk-in EASY včetně spojovacího dílu).


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.