logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Interact Pro - chytrý osvětlovací systém a software

Signify (Euronext: LIGHT), světový lídr v oblasti osvětlení, představil Interact Pro, první multitaskingový chytrý osvětlovací systém a software, který byl vyvinut speciálně pro malé a střední podniky.

Reklama

Interact Pro je intuitivní aplikace s řídící jednotkou, která umožňuje středním a malým podnikům spravovat systém osvětlení. Pomáhá jim pracovat efektivněji, má pozitivní vliv na produktivitu a pohodu zaměstnanců a zároveň pomáhá snižovat náklady na energie. Interact Pro spolupracuje se všemi svítidly z řady Interact Ready a senzory Philips. Systém umožňuje zaměstnancům volbu správného osvětlení s ohledem na kvalitu jejich zraku, denní dobu nebo pracovní úkol.

Výzkumy ukazují, že lidé stráví ohromujících 90 % svého života v budovách. Výběr správného osvětlení je tak velmi důležitým krokem, zvláště pak na pracovišti. Systém Interact Pro pomáhá zvyšovat produktivitu na pracovišti, jelikož vytváří příjemné pracovní prostředí, které podněcuje zaměstnance k těm nejlepším výkonům.

Interact Pro se nejlépe hodí pro využití v kancelářích, skladech a parkovacích garážích. Světelné senzory automaticky detekují, zda je někdo přítomen, a podle toho spouštějí a vypínají světla, čímž výrazně snižují spotřebu energie a celkové náklady. Senzory zároveň snímají úroveň denního světla a podle toho automaticky upravují intenzitu osvětlení, čímž opět pomáhají ke snižování nákladů za energie. Data z připojeného osvětlovacího systému se zobrazují na řídicím panelu a v aplikaci Interact Pro. Díky tomu se mohou majitelé podniků informovaně rozhodovat o spotřebě energií a zároveň tak naplňovat cíle udržitelnosti a společenské odpovědnosti firmy. Platforma Interact IoT navíc umožňuje nastavení push-notifikací a aktualizací zabezpečení, takže systém je neustále automaticky aktualizován.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.