logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Větrací jednotky iV14-Zero jsou v programu Nová zelená úsporám

Firma A-INVENT s.r.o. výhradní dovozce decentrálních větracích systémů inVENTer® je velice ráda, že byl její nový produkt iV14-Zero zapsán do dotační programu Nová zelená úsporám pod SVT 9473.

Větrací jednotky iV14-Zero jsou v programu Nová zelená úsporám

Jedná se o prvotřídní výrobek, vyznačující se především obzvláště vysokou akustickou ochranou a zároveň velmi tichým provozem s vysokým výkonem a nízkými provozními náklady. Ve větracích přístrojích iV14-Zero je realizována nová technologie akustické ochrany, která je patentována, tudíž disponuje prvotřídními vlastnostmi, ať už se jedná o vlastní hlučnosti, či o akustický útlum venkovního hluku a představuje tak nové měřítko pro trh.

Díky svému unikátnímu akustickému tlumiči z Inventinu redukuje přenos vnitřního i venkovního hluku na minimum. Normalizovaný rozdíl úrovně hluku je u standardního přístroje bez přídavných akustických doplňku 48 dB – bez jakékoliv redukce objemu průtoku vzduchu. S dalšími akustickými doplňky dosahuje hodnot až 56 dB. Vlastní hlučnost této větrací jednotky se pohybuje vždy pod 30 dB (A) a to i při nejvyšším stupni otáček, provoz na základní nejnižší stupeň je neslyšitelný, jeho hodnota je 13 dB (A).

Více se dozvíte na www.inventer.cz


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.