logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchové zástěny CADURA s posuvnými dveřmi – inspirovány přírodou

Sprchové zástěny CADURA s posuvnými dveřmi od společnosti SanSwiss jsou dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů.

Elegantní posuvné dveře disponují „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání/zavírání – i u širších dveří. Vodicí profil s touto integrovanou funkcí je zakrytý. Dveře lze jednoduše odklopit a pohodlně vyčistit.Bezpečnostní 6mm sklo je vybaveno antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Posuvné dveře jsou dodávány s 10mm prahovou lištou pro optimální těsnost. Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny CADURA i v atypických řešeních. Ať už se jedná o výřezy, zkosení či zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na volně přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit prostor mezi vanou a sprchovým koutem.

V nabídce i stále populárnější Walk-in zástěna. Nyní v netradičním řešení – s posuvnými dveřmi, které poskytují maximální prostor pro relaxaci při sprchování. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a vyvinuty právě pro Vás!

Sprchové zástěny CADURA s posuvnými dveřmi – inspirovány přírodou

RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.