logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchové zástěny CADURA s křídlovými dveřmi – inspirovány přírodou

Sprchové zástěny CADURA s křídlovými dveřmi od společnosti SanSwiss jsou dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů.

Komfortní otvírání u křídlových dveří garantuje snadné použití. Panty, kování i ergonomicky tvarované madlo byly inspirovány ledovci a švýcarskou přírodou. Křídlové dveře lze otvírat ven i dovnitř, jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který ulehčuje otvírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích.

Hladká plocha na vnitřní straně zapuštěných pantů usnadňuje čištění. Snadné údržbě napomáhá i standardně dodávaná antiplaková úprava Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na 6mm bezpečnostním skle. Křídlové dveře jsou dodávány s 5mm prahovou lištou pro optimální těsnost. Designové stabilizační nebo rohové vzpěry zajišťují perfektní stabilitu pevných stěn.

SanSwiss vyrábí sprchové zástěny CADURA i v atypických řešeních. Ať už se jedná o výřezy, zkosení či zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na volně přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit prostor mezi vanou a sprchovým koutem. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a vyvinuty právě pro Vás!

Sprchové zástěny CADURA s křídlovými dveřmi – inspirovány přírodou

SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.