logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Při závadě na kanalizaci pomůže bezvýkopová oprava potrubí

Oprava kanalizace výkopem není nic příjemného. Většinou je z toho hodně nepořádku, trvá to dlouho a nemůžete kanalizaci používat. Bezvýkopová oprava kanalizace vás těchto problémů ušetří.

Při závadě na kanalizaci pomůže bezvýkopová oprava potrubí

Co dělat při problému s kanalizací?

Když je kanalizace v pořádku, jedná se o bezúdržbové zařízení. Není potřeba s ní nic dělat a i preventivní čištění je zbytečné vyhazování peněz. Problém, ale nastává, když se kanalizace začne ucpávat a problém se opakuje.
V tom případě doporučujeme provést čištění a následnou kamerovou prohlídku kanalizace, aby se zjistila příčina problémů. Na základě kamerové prohlídky se navrhne způsob opravy. Pokud jsou v potrubí praskliny, nebo rozsazená hrdla lze provést bezvýkopová oprava potrubí.
Pokud se zjistí, že je kanalizace zavalená, nebo hodně staticky porušená, musí se potrubí vykopat.

Výhody a nevýhody bezvýkopové opravy kanalizace

Hlavní výhodou bezvýkopové opravy je její rychlost a to, že nemusíte rozkopávat vrstvy nad potrubím. Pokud se potrubí nachází ve větší hloubce, nebo pod drahou zástavbou je oprava bezvýkopem levnější než výkop.

Nevýhodou bezvýkopové opravy je, že nejde použít na hodně staticky narušené, nebo zavalené potrubí, a také na narovnání špatného sklonu kanalizace.

Máte-li problém s kanalizací, zavolejte odborníkům

Firma Herčík a Kříž se přes 25 let zabývá problémy s kanalizací. Ročně jich vyřeší přes 5000 a je schopná vám zajistit kompletní servis od čištění, kamerové prohlídky, až po návrh řešení a cenovou nabídku na bezvýkopovou opravu, nebo opravu výkopem.

HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.