logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Membránové ventily pro Biologiku ve Švýcarsku

Konstrukce ventilů zajišťuje po velmi dlouhou dobu provozní spolehlivost i při vysokých teplotách. Robustní konstrukce pohonů umožňuje dosahovat vysoký počet spínacích cyklů a tím i dlouhou životnost.

Hydraulicky optimalizované ventily SISTO-C s pneumatickým kompaktním pohonem typu Typ Lap.520 pro použití ve vysoce čisté vodě (HPW).  ©KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal
Hydraulicky optimalizované ventily SISTO-C s pneumatickým kompaktním pohonem typu Typ Lap.520 pro použití ve vysoce čisté vodě (HPW). ©KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal

Armatury konstrukční řady SISTO-C pro stavbu bioparku IbexTM, který vznikne ve Visp (Wallis), stanovila Lonza AG. Nová zařízení budou produkovat vysoce kvalitní terapeuticky účinné látky na biotechnologické bázi. Tyto armatury budou dodávány firmě Lonza AG, ale také různým konstrukčním společnostem z Evropy a Číny.

Pro výrobu ventilů a ventilových bloků bude použita kovaná ocel jakosti 1.4435 (316L) a 1.4539 (AISI 904L). Membrány budou vyrobeny z EPDM nebo z TFM s opěrnou membránou z EPDM, aby se přesně splnily vysoké nároky biofarmaceutických výrobních procesů.

Potřebné jmenovité světlosti jsou v rozsahu od DN 8 do DN 200. Díky kovové spirále, která podpírá membránu na zadní straně, jsou instalované ventily SISTO-C i při velkých jmenovitých světlostech schváleny pro maximální provozní tlak 16 bar. Více než 95 % ventilů je vybaveno pneumatickými pístovými pohony, přičemž se používá nová generace pohonů SISTO, která se vyznačuje zejména kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Robustní konstrukce pohonů umožňuje dosahovat vysoký počet spínacích cyklů a tím i dlouhou životnost.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.