logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nenechte si ujít převratné novinky od společnosti A-INVENT

Firma A-INVENT s.r.o. výhradní dovozce decentrálních větracích systémů inVENTer® nebude ani letos zahálet a v průběhu roku uvede na trh několik opravdu zajímavých a převratných novinek.

První na trh vstoupí odtahový ventilátor, který jako jediný obsahuje mimo dalších senzorů také unikátní pachové čidlo.

Další novinkou je vylepšená verze již existujících větracích systému řady Corner. Novinka spočívá v tom, že novou plochou redukci lze umístit do velmi slabé izolace, její zástavbová hloubka je 7 cm.

Výraznou změnou prochází také větrací jednotky Twin určené pro jednu místnost, tyto větrací jednotky budou již od poloviny léta umístěny v kulaté stavební průchodce, čímž se velice zjednoduší její instalace.

Na přelomu léta a podzimu se můžeme těšit na uvedení řady Connect na trh. Jedná se o zcela převratný bezdrátový systém ovládaný pomocí mobilní aplikace.

Pokud chcete více informací sledujte www.inventer.cz kde se budou postupně jednotlivé novinky objevovat nebo se přímo obraťte na společnost A-INVENT s.r.o., buďto telefonicky na čísle +420 376 382 177 nebo písemně na mailové adrese: info@inventer.cz a obdržíte potřebné informace ihned.

Nenechte si ujít převratné novinky od společnosti A-INVENT

A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.