logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Venkovní svítidla jsou příjemnou dekorací a pomohou ochránit váš majetek

Pomalu se blíží jaro a je na čase přemýšlet jak oživit zahradu. K & V Elektro nabízí různé varianty zahradního osvětlení. Stačí si rozmyslet, kam potřebujete světlo umístit.

Venkovní svítidla jsou příjemnou dekorací a pomohou ochránit váš majetek

Venkovní sloupky jsou vhodné jako orientační body podél cesty. Pokud jimi chcete osvětlit větší plochu, doporučuje se pořídit vyšší podstavec. Naopak světla pojezdová usnadní parkování a orientaci při vjezdu na zahradu. Jsou odolná i vysokému tlaku, a proto přes ně můžete v klidu přejet autem.

V nabídce jsou i dekorativní zahradní svítidla, která lze umístit do záhonů nebo na trávník a budou příjemnou noční dekorací. Pro lepší viditelnost je dobré doplnit je i dalšími venkovními svítidly, která umístíte na terasu nebo fasádu domu. Tato svítidla vám nebudou nikde překážet, proto se hodí i na balkon. Jsou v nabídce nástěnná, stropní nebo zápustná.

Venkovní svítidla okolo domu se vyplatí pořídit s pohybovým čidlem, které se sepne, když zachytí v dané zóně pohyb. Jsou vhodná na příjezdové cesty nebo nepřehledná místa na zahradě. Poslouží i jako bezpečnostní systém v případě, že budete na dovolené.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.