logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lindab slaví 60. let od svého založení

Již 60. let zjednodušujeme výstavbu. Dne 6. února 1959 byla společnost AB Lindhult Plåtindustri založena in Grevie in Severozápadní Skåne pánem jménem Lage Lindh a Valter Persson.

Lindab slaví 60.let od svého založení

Dne 6. února 1959 byla společnost AB Lindhults Plåtindustri založena in Grevie in Severozápadní Skåne pány Lage Lindh a Valter Persson. To byl začátek společnosti. O deset let později se společnost přejmenovala na Lindab AB. Od té doby se společnost Lindab stala nadnárodní společností na akciovém trhu s více než 5 000 zaměstnanci a ve více než 30 zemích.

Když byla společnost Lindab založena v únoru 1959, solidní firemní hodnoty byly jedním ze základních kamenů společnosti. To, co začalo jako malý podnik pro zpracování plechů na poloostrově Bjäre v jižním Švédsku, se dnes stalo nadnárodní společností, která poskytuje mezinárodnímu stavebnímu průmyslu vysoce kvalitní ventilační systémy a stavební výrobky. Společnost se stále řídí cennými hodnotami, který vznikly při založení firmy. Velký důraz a váhu klade na zákazníka, jeho spokojenost a úspěch.

Společnost byla založena v době zlatého věku švédského průmyslu a velmi dobře se vypořádala i s těžkými časy od poloviny 70. let až do počátku 80. let. Kromě firemních hodnot, je jedním z úspěchů také švédská ocel, díky čemuž se Lindab stal silným i v době recese. "Opíráme se o silné tradice švédské oceli. Švédští výrobci oceli patří mezi nejlepší na světě a my jsme s mnoha z nich spolupracovali. Společnost Lindab zná naši ocel a ví jak nejlépe s ní pracovat," říká generální ředitel společnosti Lindab, pan Ola Ringdahl.

"Budeme i nadále pracovat dle zásad, které přinesly úspěch této společnosti. Je to úspěšný příběh a kus švédské průmyslové historie," říká Ola Ringdahl.


Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.