logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čištění odpadu v Praze a okolí

Zlobí vás domovní odpad? Špatně odtéká, nebo už vůbec neodtéká. Nevadí. Umíme si poradit s vašimi problémy s ucpanými odpady. Stačí zavolat a domluvit si termín na čištění odpadů v Praze a okolí.

Čištění odpadu v Praze a okolí

Provádíme čištění odpadu v Praze a okolí

Víme, že ucpaný odpad je velký problém a velmi nepříjemná záležitost. Někdy se stane, že díky ucpané stoupačce začne vytékat veškery obsah spláchnutých nečistot z vyšších pater vám do bytu.
V těchto případech vám doporučujeme zavřít hlavní uzávěr vody (aby splašků u vás v bytě už nepřibývalo) a zavolat k nám na dispečink 604 208 684. V době od 6:30 do 15:00 se vám ozve dispečer a sdělí vám přibližný termín, kdy bychom k vám přijeli. V době od 15:00 do 18:00 se dovoláte na havarijní dispečink a bude-li volné auto, hned k vám vyrazíme.

Čistíme odpady tlakovou vodou nebo motorovým perem

Pokud si objednáte čištění odpadu u nás, přijede k vám vůz plně vybavený vším potřebným pro úspěšné vyčištění odpadu. Ve výbavě vozu je jak motorové pero na čištění ucpaných odpadů od dřezů, umyvadel a WC, tak tlaková voda pro vyčištění kanalizační přípojky. Samozřejmostí je dvoučlená posádka a vlastní voda na čištění.

HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.