logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Více světla na výrobní lince snadno a rychle

Až dvakrát více světla z jedné led zářivky T8/G13. Přesně tolik můžete získat z jedné z novinek finských LED trubic Valtavalo G5 - High Power.

Reklama

Více světla na výrobní lince snadno a rychle

Potřebovali jsme zvýšit osvětlenost na výrobní lince, neboť po změně výrobního programu jsme museli nechat prostor znovu zkolaudovat. Hygiena měla připomínky k nedostatečnému osvětlení, které vyplynulo z požadavku na vyšší intenzitu osvětlení nového výrobního procesu. Protože používáme zářivková svítidla, vyzkoušeli jsme předloženou novinku - LED trubice Valtavalo G5 High Power, která slibuje až 2x více světla, konkrétně tedy 5700 lm z jedné 150cm LED zářivkové trubice."

Přesně to je situace, pro kterou je G5 High Power určena. Téměř dvojnásobný světelný tok však není to jediné, co může tato led zářivka nabídnout. Vedle toho nabízí světlo bez frekvenčního blikání, které stlačuje pod hranici 1% (běžné led trubice na trhu blikají na úrovni 30 % ).

Dalším argumentem pro schválení vaší investice bude určitě i životnost 83 000 hodin a záruka 5 let.

Pro rychlou, snadnou a bezpečnou výměnu uvádíme, že led trubice Valtavalo jsou zatím jediným standardizovaným led zdrojem současnosti. Splňují totiž normu EN 62776 (ČSN EN 62776) pro dvoupaticové retrofitní led zářivky T8/G13.

S led trubicemi tedy nemusíte měnit celá svítidla, stačí vyměnit zářivku. U těles s tlumivkou postačí vyměnit startér za LED „startér" a vložit led trubici.

V případě těles s elektronickým předřadníkem vychází pak úprava těles pro kompatibilitu s led trubicemi z doporučení evropské komise z roku 2012 LVD ADCO (Safety of LED T-type replacement tubes and modified luminaires).

Více informací na našem webu

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.