logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Samočisticí vložka do šachet od KSB / IFAT 2018

Na letošním veletrhu IFAT v Mnichově, v Německu společnost KSB SE&Co. představila samočisticí vložku Amaclean do šachet, připravenou k okamžité instalaci. Amaclean snižuje množství stojaté vody v čerpací jímce a snižuje potřebu údržby a čištění.

V kombinaci s vybranými typy oběžných kol, používaných v kalových čerpadlech, eliminuje tato vložka do šachty potřebu proplachovacích armatur. Patentovaná konstrukce vložky Amaclean a vnitřní povrch s gelovým povlakem zabraňují usazování odpadu a vláken obsažených v odpadní vodě ve spodní části konstrukce.

Samotná vložka je vyrobena z laminátu (polyesteru vyztuženého skelným vláknem), který má dobrou chemickou odolnost. Ocelová výztuž zlepšuje ukotvení do betonu a převádí síly indukované hmotností čerpadel, uchycených na přírubových kolenech, do okolního betonového pláště šachty odpadní vody.

Všechny smáčené součásti jsou vyrobeny z litiny s plastovým povlakem nebo z nerezové oceli. Vložka nádrže je zalita betonem a je vhodná pro instalaci v nových betonových šachtách a také pro celkovou renovaci stávajících betonových šachet. Amaclean je k dispozici ve třech velikostech pro šachty odpadní vody s vnitřním průměrem 1 200, 1 500 a 2 000 mm.

Díky své patentované konstrukci vnitřnímu povrchu s gelovým povlakem zabraňuje nová vložka Amaclean do šachty usazování odpadu a vláken obsažených v odpadní vodě ve spodní části konstrukce.

Samočisticí vložka do šachet od KSB / IFAT 2018
Samočisticí vložka do šachet od KSB / IFAT 2018

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.