logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Plné propojení Tepelného čerpadla a Hybridní fotovoltaiky s Domácí automatizací

Moderní a přehledné komunikační rozhraní produktů společnosti SunnyCold ve formátu JSON umožňuje plné a jednoduché začlení výrobků do domácí automatizace pomocí protokolu TCP/IP.

Plné propojení Tepelného čerpadla a Hybridní fotovoltaiky s Domácí automatizací

V dnešní době se chytré domácnosti stávají čím dál více populární, propojení s technologiemi v nich však není vždy to jak by se mělo TZB v dnešní době propojovat a regulovat. Ve většině případů je regulace zdroje tepla prováděna pomocí logiky vypnuto/zapnuto a data výroby fotovoltaické elektrárny jsou pouze v podobě čítače z elektroměru. Rozhraní tepelných čerpadel firmy SunnyCold umožňuje integrovat v několika úrovních. Od pouhého sdílení teplotních čidel, skrze požadavku na teplotu vzduchu až po plnou kontrolou nad teplotami vody do topných okruhů.
V případě domácnosti s Hybridní fotovoltaickou elektrárnou Airsun SC lze ze stejného místa číst i všechny dostupné údaje přes aktuální výrobu, čítače výroby, kapacitu baterie až po hodnoty měřené čidlem solární radiace říkající možnou výrobu v aktuální čase. Stejně tak lze číst a řídit stav nabíjení elektromobilu. Aktuálně jsou výrobky firmy SunnyCold instalovány v integraci s domácí automatizací Tecomat, Domotron, Ctrestron a Loxone. Majitel má tak vše pod kontrolou díky jednomu uživatelskému panelu či mobilní aplikaci. Integrátor má tak k dispozici všechna data z výrobků firmy SunnyCold, aby mohl nejlépe sladit systém nejen pro komfort, ale i s ohledem na úsporu energie v domácnosti.
Více informací na rubes@sunnycold.cz
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.