logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

BIM objekty Alcaplast: Buďte o krok napřed

Alcaplast představuje budoucnost. Budoucnost se skrývá v BIM. V řadě zemí Evropské unie je používání BIM objektů pro veřejné zakázky na stavební práce financované z veřejných rozpočtů již nyní nutností. Česká republika se k nim připojí v roce 2022.

I proto jsme se v Alcaplastu rozhodli vám práci s BIM objekty usnadnit. Vytvořili jsme pluginy pro architektonické programy Revit a Archicad, které umožňují vkládat naše BIM objekty do projektů ještě rychleji. Napojení pluginů na naši produktovou databázi navíc zajišťuje stoprocentní aktuálnost dat v reálném čase.

Projektanti či architekti, kteří si naše BIM objekty do svého softwaru stáhnou, nemusejí znát podrobně všechny produkty Alcaplast. Přesto s nimi však mohou snadno pracovat a přizpůsobovat si je projektu, na němž zrovna pracují. BIM je navíc i silným nástrojem a argumentem v prezentování navržených výrobků investorovi.

Nespornou výhodou je také fakt, že na právě vznikajícím projektu může i díky BIM objektům pracovat hned několik lidí společně. Ti tak mají přístup pouze v jediném dokumentu ke všem důležitým informacím o produktech a celém projektu ve 3D.


Více informací o BIM objektech Alcaplast a pluginy ke stažení naleznete na stránkách www.alcaplast.cz/bim
Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.