logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vintage styl jako záruka kvality

Společnost Roca se pyšní stoletou tradicí koupelnové keramiky, nábytku a vybavení. Za tu dobu představila spoustu výjimečných kolekcí, které se těšily velkému úspěchu. V letošním roce se značka rozhodla, že se vrátí k tradicím a představí novinkovou kolekci Carmen ve vintage stylu.

A víte, co to znamená? Vintage znamená kvalitu, která časem zraje a získává na hodnotě. Je to prostě vše, co obstálo ve zkoušce času. A přesně takový je i design nové kolekce Carmen od společnosti Roca! Novinka je k vidění v pražské Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

Kolekce představuje poctu jedné z nejimpozantnějších koupelen Roca ze 40. let. Carmen je jméno, které evokuje impozantnost, sebevědomí a vášeň. A přesně to vás i napadne při pohledu na kolekci nesoucí tento název. Vyniká především výrazným designem a ostrými hranami, které jsou typické pro 40. léta. Staví tím do kontrastu tradiční vzhled a nejnovější technologie, a právě proto v nabídce najdete vedle dobových kousků i technologické vychytávky.

Kolekce obsahuje jak umyvadla a toalety, tak i podumyvadlové a klasické skříňky v dobovém designu. Vaše koupelna se tak naplní duchem dřívějších časů a bude působit romantickým, ale zároveň smyslným dojmem. Také se můžete spolehnout na naprostou kvalitu výrobků, která je u koupelen Roca jistotou.

Novinka je k vidění v pražské Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.
Novinka je k vidění v pražské Prague Gallery v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.