logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový PV * SOL premium 2019 s přidanými funkcemi pro elektromobily

Společnost Valentin Software přizpůsobila svoji vedoucí pozici na trhu programů pro fotovoltaické systémy, PV*SOL a PV*SOL premium, nejnovějšímu technickému vývoji v roce 2019.

Reklama

PV*SOL premium 2019 Circuit diagram
PV*SOL premium 2019 Circuit diagram

Elektrické spotřeby můžete u elektromobilů také kopírovat, včetně jejich podrobných zadání, které lze nově rozdělovat do několika skupin. U každé skupiny může uživatel určit typ vozidla, číslo a očekávané kilometry. Nabíjecí časy lze nastavit na nabíjecí stanici individuálně pro každou skupinu elektromobilů v 7 dnech týdne.

Dalším užitečným nástrojem je zahrnutí výpočtů bifaciálních modulů. Po automatickém přenosu potřebných dat z 3D vizualizace je ozařování vypočteno pro zadní strany namontovaných bifaciálních modulů. Dodatečný výnos je zobrazen samostatně v energetické bilanci. Revidováno a podrobně doplněno je rovněž schéma zapojení, což výrazně zjednoduší projektovací práce. V případě složitých systémů, byla věnována zvláštní pozornost srozumitelnému znázornění konfigurace jednotlivých modulů a řetězců až po střídač a bodu připojení do distribuční soustavy.

Volné 30denní zkušební verze jsou k dispozici na adrese www.valentin-software.com

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.