logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová kolekce Laufen SONAR: nevšední zážitek ve vaší koupelně

Laufen letos přišel s novou kolekcí nesoucí název SONAR, která se pyšní zcela nevšedním designem. Díky využití třetí generace tenkostěnné keramiky SaphirKeramik se španělské autorce Particii Urquola podařilo vytvořit zcela nový koupelnový svět.

Použití tohoto materiálu otevřelo prakticky neomezené možnosti návrhů pokrokových designových řešení, jejímž výsledkem je i tato kolekce. Vyniká hlavně svým oblým, zcela symetrickým designem. Zároveň je na první pohled rozpoznatelná, a to díky struktuře, která u umyvadel nebývá běžná.

Patricia Urquiola, španělská designérka a umělkyně, která v současné době žije a působí v Milánu, navrhla i místní výstavní prostory společnosti Laufen, ale také stojí za celou autorskou kolekcí SONAR. Dominantou této série je samostatně stojící umyvadlo, které doplňují jak klasická umyvadla, tak dvoj-umyvadla. Jakousi výjimečností umyvadel jsou keramické zátky, které ozvláštňují a zároveň podtrhují celý jedinečný design kolekce.

Tuto zátku taktéž naleznete i u samostatně stojící vany, která je vyrobená z materiálu Sentec, speciálně vyvinutého společností Laufen. Hodí se do jakéhokoliv interiéru a s kombinací s umyvadlem vytváří nevšední harmonii ve vaší koupelně. Celá kolekce je vedená v moderním nadčasovém stylu s prvky minimalismu, jak velí aktuální trendy.

laufen

Kolekci SONAR, včetně dalších novinek společnosti Laufen CZ, jsou k vidění v prostoru Prague Gallery v blízkosti pražského náměstí I. P. Pavlova.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.