logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborníci ze společnosti ista Česká republika s.r.o. přispěli do publikace Voda v bytovém domě

Během října vyšla ve spolupráci s redakcí časopisu Okolo bytu publikace v edici „Co řešíme v SVJ?“, která je zaměřená na téma voda v bytovém domě.

Odborníci ze společnosti ista Česká republika s.r.o. přispěli do publikace Voda v bytovém domě

Dozvíte se podrobné informace o kvalitě a ceně vody, vše o nejčastějších problémech s vodou v bytovém domě a také o rozúčtování vody. To je doménou odborníků ze společnosti ista Česká republika s.r.o., kteří se na přípravě publikace podíleli a poskytli informace načerpané z praxe.

Díky pravidelným účastem na seminářích a kontaktu s cílovou skupinou znají školitelé nejčastější problémy, které obyvatelé bytových domů v souvislosti s měřením a rozúčtováním vody řeší.

Publikace Voda v bytovém domě je k dostání zdarma na přednáškách Akademie pro bytové domy a v sídle společnosti ista Česká republika s.r.o.


ista Česká republika s.r.o.
logo ista Česká republika s.r.o.

ista se specializuje na měření a rozúčtování individuální spotřeby energií a transparentní vizualizaci dat o spotřebě pro bytové domy a komerční nemovitosti. K tomu využívá portfolio svých produktů – poměrové rozdělovače nákladů na teplo, vodoměry, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.