logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chytré osvětlení, které se samo zaplatí

Přechod zastaralé osvětlovací soustavy na novou moderní a úspornou technologii LED, může patřit mezi nákladnější investice. Ne však se službou Pronájem LED trubic.

Reklama

Chytré osvětlení, které se samo zaplatí

LED trubice je totiž zatím (2018) jediný standardizovaný světelný zdroj této již léty prověřené technologie. Výměna zářivky za LED trubici, která splňuje standard ČSN EN62776 je tudíž rychlá, snadná a bezpečná. Se službou pronájmu LED trubic je zároveň bez nutnosti pořízení nové technologie. Jednoznačně určená cena pronájmu pak dává dopředu zákazníkovi znát, za jakých podmínek svícení se mu služba vyplatí.

Služba je koncipovaná tak, aby se vyplatila zákazníkovi, který platí za elektřinu 2,50 Kč/kWh při svícení alespoň 8 hodin denně. Vyšší cena elektřiny nebo více svícení za den již klientovi přináší dodatečné úspory. Např. jedna led trubice 150cm při svícení 24 hodin denně a výše zmíněné ceně elektřiny pak za jeden rok provozu po odečtení nájemného přinese do firemního rozpočtu až 900 Kč. Za dobu pronájmu tedy až 4 500 Kč. Vynásobte počtem trubic ve vašich prostorách a máte nezanedbatelnou částku, o kterou bude váš rozpočet bohatší.

Služba se uzavírá na dobu 5 resp. 7 let. Po tuto dobu odpovídá provozovatel služby za bezproblémový provoz soustavy.

Služba je tak vhodná zejména pro společnosti, které pokládají modernizaci osvětlovací soustavy za nutnou, avšak mají v tuto chvíli důležitější investiční akce, jako například investice do výrobních zařízení. Pro nezávaznou nabídku pište na prodej@ledtrubicevaltavalo.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.