logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Česká tepelná čerpadla a hybridní fotovoltaické elektrárny v soutěži SEFA

České výrobky firmy SunnyCold pro energetickou nezávislost soutěží a budou vystaveny na výstavě Smart Energy Forum. Přijďte se podívat a podpořte český výrobek svým hlasem.

Česká tepelná čerpadla a hybridní fotovoltaické elektrárny v soutěži SEFA

Podpořte jedním kliknutím na tlačítko Hlasuji v tomto odkazu na trhu jedinečný výrobek Airsun české firmy SunnyCold.

Od roku 2011 působíme na trhu technologií budov. Náš mladý tým se skládá z odborníků na elektroniku, IT specialistů, topenářů a lidí s dlouholetými zkušenostmi s instalací fotovoltaik. Vždy jsme hledali vhodné řešení pro využití energie z obnovitelných zdrojů v domácnosti s ohledem na snadnou obsluhu pro koncového uživatele, rychlou instalaci a jednoduchost servisu pro instalační firmu.

Postupem času jsme sebrali naše znalosti získané instalacemi různých výrobků i vlastním výzkumem a v roce 2016 jsme uvedli na trh naši novou verzi hybridní fotovoltaiky a tepelného čerpadla pod názvem Airsun. Tento výrobek se stal rychle úspěšným s více než 100 instalacemi jak v České, tak i Slovenské republice v prvních dvou letech.

Airsun reflektuje stav dnešního trhu, avšak děláme věci naší cestou. Nedržíme se staromódních praktik, ale snažíme se do systémů přinášet prvky moderních technologií. Vedle toho vždy myslíme na zákazníka, který ve standardu dostává to, co konkurence běžně nabízí za příplatek. Instalační firma dostává to, co nám u jiných výrobců a kombinací několika zařízení v celek scházelo. Věříme, že můžeme nabídnout více než jen importované výrobky a různá poskládaná řešení.
Děkujeme.


SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.