logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyměňte osvětlení bez vysokých investic - plaťte za něj úsporami

Společnost FAWOO TECH spustila novou službu, která povzbudí podniky a veřejný sektor k výměně starých zářivek za nejmodernější led trubice, které pomáhají šetřit životní prostředí, energii i peníze.

Reklama

Vyměňte osvětlení bez vysokých investic - plaťte za něj úsporami

Tato služba využívá vysoce kvalitních finských led trubic, jejichž životnost výrazně převyšuje dobu pronájmu.
Vysoká životnost tak umožňuje jejich pronájem i v náročných průmyslových podmínkách.

Namísto pořízení LED trubic tak s námi zákazník uzavře nájemní smlouvu. Společnost FAWOO TECH CZ pak nejenom zajistí a nainstaluje produkty, ale také udržuje a opravuje osvětlení po dobu pěti let resp.sedmi let. Zákazník platí za službu měsíční poplatek, obvykle nižší než měsíční úspory generované LED trubicemi.

Počáteční investice zákazníka je nulová. Spořit začíná zákazník okamžitě snížením spotřeby elektřiny. Stále větší počet podniků a subjektů veřejného sektoru uvažuje o alternativách šetřících energii a snižování emisí. Přesto se mnoho z nich rozhoduje pro řešení méně šetrná k životnímu prostředí.

Například v oblasti veřejných zakázek bývá vybrané řešení velmi často řešením s nejnižšími pořizovacími náklady, i když je třeba provést srovnání mezi celkovými náklady na životní cyklus výrobků. Výměna běžných zářivek v rámci služby pronájmu LED trubic je zcela bezriziková alternativa: není zapotřebí žádné investice, úspora pokrývá nájemné a často zůstanou ještě nějaké peníze navíc. Nezávaznou nabídku na míru žádejte na prodej@ledtrubicevaltavalo.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.