logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Docházkový systém EISS Time

V době automatizace a elektroniky se stále řada institucí spoléhá na ruční zpracovávání docházky svých zaměstnanců. Tento proces může být zdlouhavý a nepřesný, zejména při větším počtu zaměstnanců.

Reklama

Docházkový systém EISS Time

Významnou přidanou hodnotou docházkového modulu EISS Time je fakt, že je součástí integrovaného systému EISS. EISS je integrovaný zabezpečovací, přístupový, kamerový a docházkový systém s vazbou na požární signalizaci, systémy pro ochranu perimetru, interkom a další systémy chytrých budov. Zákazník tak získá možnost integrace s dalšími subsystémy a možnost ekonomicky efektivně řešit zabezpečení, přístup a dohled nad objekty v jedné lokalitě, v regionu s více geograficky oddělenými objekty až po globální enterprise (multiregionální) systém. EISS umožňuje provázané interakce v rámci systému, autonomnost lokalit či různé provozní a pohotovostní režimy.

Obecně poskytuje docházkový systém přehled o pracovní době zaměstnanců a umožňuje přenášení docházkových dat do mzdových systémů. Docházkový modul EISS Time je navržen jako webová aplikace pro snadnou dostupnost odkudkoliv pomocí webového prohlížeče. Zároveň umožňuje získat přehled o přítomnosti zaměstnanců v reálném čase. Uživatelské nastavení docházky záleží na zákazníkovi a jeho potřebách – např. lze nastavit typ pracovní doby, importovat data zaměstnanců z již využívaných personálních databází, hromadné zadávání akcí, různé stupně oprávnění zaměstnanců, způsob a dobu archivace, import do mzdových systémů a další.

Výhody užívání získávají i samotní zaměstnanci zejména pro kontrolu své docházky, odpracovaných hodin, přesčasů, dovolených či služebních cest. V rámci uživatelského komfortu lze používat docházkové terminály pro vnitřní i venkovní prostředí v různých designech. EISS Time a celý systém EISS je navržen dle platné legislativy ČR a v souladu s GDPR. EBIS zajišťuje kompletní dodávku svých docházkových systémů od instalace, zprovoznění až po následnou technickou podporu a servis. Pro více informací navštivte www.ebis.cz nebo nás neváhejte kontaktovat pomocí emailu obchod@ebis.cz nebo na telefonním čísle +420 549 439 242.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.