logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Signify nasvítil 10 z 12 stadionů, na kterých se odehrává letní fotbalový šampionát v Rusku

Signify (Euronext: LIGHT), světový lídr v oblasti osvětlení, oznámil, že nasvítil 10 z 12 stadionů, na kterých se odehrávají zápasy letního fotbalového šampionátu v Rusku.

Reklama

Luzhniki stadium lights, credit: ANDREY SHA74 ,Shutterstock.com
Luzhniki stadium lights, credit: ANDREY SHA74 ,Shutterstock.com

Jedná se o stadion Lužniki (Moskva), Krestovský (Petrohrad), Fišt (Soči), Jekatěrinburg Arena a fotbalové stadiony v Kazani, Rostově na Donu, Kaliningradě, Nižném Novgorodu, Volgogradu a Samaře.

Jekatěrinburg Arena je nasvícena nejmodernějším stadionovým LED osvětlením Signify, které poskytuje jak samotným hráčům, tak i fanouškům tu nejkvalitnější úroveň osvětlení a je ideální pro televizní přenosy v kvalitě rozlišení 4K a pro UHDTV super-zpomalené záběry, které dokážou miliardám televizních diváků zprostředkovat veškeré drama odehrávající se na hřišti – každou kapku potu, napnutý sval nebo grimasu. Stadionové LED osvětlení je také možné synchronizovat s hudbou a vytvořit tak unikátní zábavní show před samotným zápasem.

Osvětlení Signify bylo použito také k nasvícení fasády stadionu, aby tak pro návštěvníky podtrhlo unikátní atmosféru odehrávající se na hřišti. Jedna unikátní instalace je také na moskevském stadionu Lužniki, kde byla použita stropní LED dioda o rozloze 39 000 metrů čtverečních, což z ní činí jednu z největších instalací v Rusku. Tato instalace zpříjemní fanouškům po celém městě fandění pomocí unikátní světelné show před, během i po zápase.

„Máme více než 80 let zkušeností s osvětlováním sportovních událostí a jsme v tomto oboru považováni za světovou špičku,“ říká Sergey Karpov, ředitel sportovního osvětlení Signify v Rusku. „Díky našim světelným instalacím si fanoušci a televizní diváci po celém světě mohou vychutnat svou oblíbenou hru, zatímco hráčům zajistí perfektní viditelnost.“

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.