logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejsnadnější a nejrychlejší pořízení topného zdroje včetně instalace

Zvažujete koupi tepelného čerpadla, solárního kolektoru nebo plynového kotle? Nebo Vás zajímá elektrokotel, rekuperační jednotka či klimatizace do Vašeho bytu nebo domu? Jste na správném místě...

Reklama

Nejsnadnější a nejrychlejší pořízení topného zdroje včetně instalace

Jste ztraceni v nabídce množství malých topenářských firem a živnostníků? Nechcete znovu a znovu zažívat situace, kdy Vám na druhém konci telefonu topenář zahájí hovor slovy "no" nebo "slyšim"? Neradi byste opět dva dny větrali celý dům po návštěvě revizního technika? Přečtěte si následujících pár stránek a uvidíte, že to jde i jinak.

Topíte.cz uvádí na trh nejkvalitnější a nejkomplexnější topenářské služby v celé České republice. Kombinací odborné řemeslné práce a moderních digitálních nástrojů umožňuje svým klientům snadný a rychlý přístup k novému vytápění (v nabídce jsou tepelná čerpadla, solární kolektory, plynové kotle, elektrokotle, rekuperační jednotky i klimatizace).

Pouhými několika stisknutími myší vyplníte online kalkulačku, za okamžik obdržíte cenovou nabídku a Vaše cesta za úspornějším a ekologičtějším topným zdrojem může začít... Kompletní není jen nabídka topných zdrojů nekvalitnějších značek (Buderus, Vaillant, Viesmann, Regulus), ale i poskytované služby.

Topíte.cz zajistí instalaci svými vlastními odbornými týmy s následným zprovozněním, zaučením a předvedením funkčnosti a ovládání. Samozřejmostí je certifikované zajištění záručního i pozáručního servisu kotle nebo čerpadla, nabídka finančních služeb od pomoci se získáním dotací až po širokou nabídku úvěrů.

Zkráceně řečeno, snažíme se o zlepšení celého oboru topenářství, držte nám palce.
Vaše Topíte.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.