logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fotbalové mistrovství světa s otiskem Alcaplast

Ačkoli letošní fotbalové mistrovství světa již zná své vítěze, stopa Alcaplastu na tamních stadionech žije i nadále. Břeclavská společnost totiž odeslala několik tisíc svých produktů hned do několika fotbalových svatostánků.




„Ovládací tlačítka a moduly jsme dodávali celkem do osmi stadionů po celém Rusku. Sedm z toho hostilo letošní mistrovství – šlo o arény ve Volgogradu, Nižném Novgorodu, Saransku, Samaře, Rostově na Donu a Kaliningradu,“ prozradila výkonná ředitelka společnosti Alcaplast Radka Prokopová.

Volgograd Arena vznikla jako víceúčelový stadion s kapacitou pětačtyřiceti tisíc míst. Své zázemí v něm bude mít fotbalový klub FC Rotor Volgograd. Na jeho trávníku si při mistrovství zakopali i fotbalisté Saudské Arábie, Egypta, Nigérie, Islandu, Tuniska, Anglie, Japonska a Polska.

„Naše společnost tam posílala zakázku s více než pěti stovkami speciálně upravených Renovmodulů, ovládacích tlačítek Antivandal, umyvadlových vpustí, sifonů a flexi hadic,“ vyjmenovala Prokopová.

Do stadionu v Nižném Novgorodu, který byl postavený jako domovský pro celek Olimpijec, dodal Alcaplast přes šest stovek modulů a ovládacích tlačítek Antivandal. Aréna s kapacitou pětačtyřiceti tisíc lidí má současně sloužit i k pořádání velkých kulturních akcí. Své zápasy zde při fotbalovém mistrovství sehrály týmy Švédska, Jižní Koreje, Argentiny, Chorvatska, Anglie, Panamy, Švýcarska a Kostariky. Stadion současně hostil i dramatické osmifinále a čtvrtfinále.

„Prostřednictvím dealerů jsme naše produkty umístili také do Areny Samara, Mordovia Areny v Samarsku, Rostov Areny, Areny Baltika v Kaliningradu, která je mimochodem vystavěná v podobném duchu jako Allianz Arena v bavorském Mnichově, a Krestovský stadion v Petrohradu,“ doplnila výkonná ředitelka Prokopová s tím, že právě domovský stadion petrohradského Zenitu s kapacitou osmašedesáti tisíc míst hostil semifinále Francie s Belgií a líté boje o třetí místo mezi Belgií a Anglií.


Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.