logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výběr čerpadel a armatur pomocí softwaru KSB EasySelect®

KSB EasySelect® je komplexní nástroj pro všechny aplikace a může být použit k výběru čerpadel a armatur snadno a rychle v uživatelsky přívětivém konfiguračním prostředí.

KSB EasySelect<sup>®</sup> výběrový software pro všechny aplikace
KSB EasySelect® výběrový software pro všechny aplikace

Výběrový program KSB EasySelect® vás bude systematicky provádět rozsáhlým sortimentem KSB, dokud nenajdete správný výrobek pro vaši aplikaci. Vše, co je od vás požadováno, jsou jen kritéria pro váš projekt a pár minut vašeho času.

Program zajišťuje v průběhu výběru intuitivní navigaci v jednotlivých krocích, aby tak byla práce se softwarem opravdu přehledná a jednoduchá. Po dokončení výběru pro daný projekt je Vám k dispozici kompletní dokumentace zvolených výrobků. Zadejte, co je důležité pro váš projekt a náš nástroj vám pomůže s řadou čerpadel společnosti KSB nabídnout nejlepší řešení pro váš projekt. KSB EasySelect® je k dispozici nepřetržitě. Spusťte vyhledávání kdykoli na základě jakýchkoli kritérií, která jsou pro vás důležitá.

Nemusíte být registrovaným uživatelem pro výběr čerpadel. Jste-li registrovaným uživatelem, můžete využívat ještě více výhod. Budete mít přístup ke svým zákaznickým specifickým čistým cenám a zakoupíte požadovaný produkt přímo přes webový obchod KSB.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.