logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inteligentni Termostat HeatMiser NEO

Vytápění se v průměrné domácnosti podílí na účtech za energie 60 %. Topná soustava se dá řídit mnoha způsoby. Pro samotného uživatele je hlavně důležité jak systém umí to, co od něj očekává.

Reklama

Inteligentni Termostat HeatMiser NEO

Jak vybrat ten správný termostat právě pro Vás?

Specializujeme se na moderní řešení pro vytápění. Nabízíme jednoduchý, WiFi termostat i plně inteligentní řešení? Každý máme jiné představy. Nabízíme řešení, ktermu věříme. Kvalitní, funkční a ověřený produkt, který bychom si sami dali do domu.

Se systémem NEO máme řešení pro každého

Jednoduchý termostat pro každou místnost, kde si na ovladacím panelu nastavíte požadovanou teplotu. Samoučící funkce „Self Learning Preheat“, která si "osahá" každou místnost a zapne topení vždy s předstihem tak, aby jste v nastavený čas již meli příjemně vytopeno (běžně termostaty v nastavený čas teprve začínají topit !)

Centrální termostat s velkým barevným displejem s dotykovým ovládáním. Ovládá všech místností, monitoruje spotřebu, umožňuje centralní vypnutí před dovolenou či přepnutí topení při party, která trvá déle apod.

Možnost topení ovládat na dálku z telefonu nebo tabletu.

Dobrý dosah signálu díky technologii MESH. Systém má centrální bránu, vlastní protokol a každý termostat funguje jako opakovač signálu. Nepotřebujete WiFi pokrytí úplně všude tak, jak je tomu u běžných WiFi termostatů.

Trvanlivý design – termostaty nejsou spotřební zboží. Měli by nám sloužit mnoho let.

Více informací ZDE

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.