logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odvodnění parkoviště a přístupových cest obchodního centra na Poděbradské ul. v Praze

Finální fáze výstavby obchodního centra na Poděbradské ulici v Praze je v plném proudu. Součástí řešení vnějších ploch pro bezpečný pohyb chodců i vozidel je i zajištění plynulého a rychlého odvodnění se systémem žlabů, vsakovacím objektem a odlučovačem tuků.

Liniové odvodnění systémem MEA MEARIN Plus 200
Liniové odvodnění systémem MEA MEARIN Plus 200

Obchodní centrum o ploše 3 300 m2 a objekt fast foodu o výměře cca 450m2 s přístupem pro řidiče staví společnost Exafin. U nákupních center se předpokládá i častý pojezd nákupních košíků, kočárků atd., takže kaluže nebo široké mezery v krytech kanálů nejsou žádoucí.

Jednoduché spádování ploch do žlabu při využití liniového odvodnění systémem MEA MEARIN Plus 200 s vysokou hltností zajistí rychlý svod dešťové vody. Mřížkový rošt je ocelový, žárově pozinkovaný a vydrží tudíž nejen běžnou zimní údržbu, ale i zatížení C250 kN. Benefitem navíc je jeho rovný povrch se strukturou, ve které neuvízne žádné kolo ani podpatek.

Více o systémech MEARIN Plus.


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.