logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Obchodování s energií v ČR 2018

Na konferenci připravujeme např. priority a plány ERÚ v ČR, koexistence staré a nové energetiky, evropské platformy pro výměnu regulační energie - aktuální stav.

Reklama

Obchodování s energií v ČR 2018
Místo konání: Hotel Olympik ****, Sokolovská 138, 186 76 Praha 8
Datum: 7.6. 2018


Registrace účastníků: 8:15 - 9:00 hod.
Zahájení konference: 9:00 hod.
Předpokládaný konec konference: cca 16:15 hod.

Z programu:
  • PRIORITY A PLÁNY ERÚ V ČR - Ing. Vladimír Vlk, člen rady ERÚ
    Nová tarifní soustava, aktivity ERÚ v oblasti etiky obchodování s energií, budoucí role ERÚ jakožto vykonavatele aukcí na výkup energie z OZE.
  • REGULACE EVROPSKÉHO ENERGETICKÉHO TRHU - Blahoslav Němeček, výkonný ředitel, expert pro elektroenergetiku, plynárenství a teplárenství, Ernst & Young, s.r.o.
    Zimní balíček EU a změny, které přináší v obchodování s energií, novelizace zákona 165 o podporovaných zdrojích energie, reforma EU ETS, dopady těchto změn na evropský energetický trh.
  • KOEXISTENCE STARÉ A NOVÉ ENERGETIKY - Ing. Pavel Řežábek, hlavní ekonom, Skupina ČEZ
    Kam se ubírá současná energetika? Jak moderní trendy ovlivní trh včetně akumulace? Jaké budou důsledky pro fungování trhu?
  • STRATEGIE DISTRIBUTORA A ZAVÁDĚNÍ NOVÝCH TRENDŮ TTR - Ing. Milan Hampl, předseda představenstva, PREdistribuce, a.s.
    Kde jinde začít s přípravou pochytřených sítí na zavádění nových trendů (AMM, elektromobilita, elektroakumulace aj.) než v hlavním městě Praze.
  • EVROPSKÉ PLATFORMY PRO VÝMĚNU REGULAČNÍ ENERGIE - AKTUÁLNÍ STAV - Martin Kašák, ředitel sekce energetický obchod, ČEPS, a.s.
    Evropské nařízení ze dne 23. listopadu 2017, kterým se stanoví rámcový pokyn pro obchodní zajišťování výkonové rovnováhy v elektroenergetice (EBGL) zavádí platformy pro výměnu regulační energie z regulačních záloh. Jednotlivé platformy se intenzivně diskutují na úrovni Evropy a uvedená přednáška nastíní aktuální stav těchto platforem a jejich budoucí uvedení do praxe.
  • POSTAVENÍ VELKÉHO KONEČNÉHO ZÁKAZNÍKA NA DYNAMICKY SE ROZVÍJEJÍCÍM TRHU - RNDr. Ivan Rychtr (+tým), Vedoucí sekce bilancování energií, UNIPETROL RPA, s.r.o.
    Postavení konečného zákazníka na trhu s elektřinou, obecné možnosti využití firemní energetiky k redukci plateb za odchylky ve spotřebách. Alternativy nákupu elektřiny na různých trzích, jejich užití k optimalizaci nákupních strategií, role flexibility.
  • AKTUÁLNÍ VÝVOJ CEN NA ENERGETICKÝCH TRZÍCH - David Kučera, generální sekretář, PXE, s.r.o.

Celý program a další informace ke konferenci Obchodování s energií v ČR 2018

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.