logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pojeď, poběž, pomáhej 2018 v Jičíně

Weber je opětovně generálním partnerem cyklistického závodu weberjičínská 50 a bežeckého závodu webercity run. Společně s organizátorem Fitclub Jičín si dovolujeme pozvat všechny sportovce tělem či duší na sobotu 26. května do Jičína.


Pojeď: Weber Jičínská 50:

Patronem 13. ročníku cyklistického závodu je Kristián Hynek, druhý muž nejslavnějšího bikového etapového závodu v jižní Africe – Absa Cape Epic, závodí v barvách mezinárodního profesionálního team Topeak-Ergon.

Kdy: 26. 5. 2018

Start: 10 hod, Lidické nám.; Jičín

Kategorie Weber.Jičínské 50:

  • muži, ženy 50 km
  • fitness jízda – muži, ženy 25 km
  • dětské trasy

Poběž: Weber city run:

Pro nadšence běhu je připraven 4. ročník městského běhu pro širokou veřejnost. Závod bude odstartován v 17:00, Lidické nám, Jičín Poprvé se na startu objeví I běžecký tým z řad zaměstnanců firmy Weber.

Kategorie Weber city run:

  • 6 km – Fit trasa
  • 10 km – prestižní závod
  • 21,1 km – půlmaratón novinka letošního ročníku
  • Dětské závody

Pomáhej:

Weber. Jičínská 50 2018 nadále ponese benefiční podtext. Prostě kdo pojede, bude pomáhat!!! Konkrétně handicapovaným dětem sdruženým v centru Apropo Jičín.

Přijďte si zasoutěžit, potkat se, všichni jste vítáni. Motto obou závodů hlavního organizátora Petra Kordíka je: „ Na našich závodech není důležité kolikátý(á) dorazíš do cíle, ale kolik si odvezeš dojmů a zážitků.“

Více informací na stránkách Weber Jičínská 50.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.