logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezdrátové mikrofony s velkým dosahem a bez rušení?

Není nic horšího, než když při používání bezdrátového mikrofonu se ozývá rušení a signál vypadává. Nové typy od Dexonu tento problém ale neznají. Mají totiž dosah až 230 m a signál digitálně šifrují.

Bezdrátový mikrofon Dexon MBC 840 / 940 s dosahem 230 m
Bezdrátový mikrofon Dexon MBC 840 / 940 s dosahem 230 m

Jednokanálový bezdrátový systém MBC 840 obsahuje přijímač a ruční mikrofon. MBC 940 obsahuje přijímač, vysílač za oděv, náhlavní elektretový nenápadný mikrofon, náhlavní elektrodynamický mikrofon a klopový mikrofon. Obě mikrofonní sady řadíme k mikrofonní špičce. To co je na mikrofonní sadě průlomové, je nejenom zpětný IR přenos do vysílacího mikrofonu, ale také nová technologie přenosu signálu, kdy se používá modulace doplněná o digitální klíčování pomocí ID kódu. Přijímač obsahuje nový citlivější tuner, a tak se můžeme pyšnit dosahem až 230 m, který u konkurence nenajdete. Přenosové vlastnosti jsou tak špičkové.

Vysoké kvalitě mikrofonu dopomáhá i kvalitní mikrofonní vložka, true-diverzitní UHF přenos s PLL systémem, kompresor, expander, šumové brány, limiter a zabudovaná funkce potlačení zpětné vazby na technologii PC EDA. I komfort je zde obrovský. Jmenujme funkci synchronizace, skenování, uzamčení, umlčení, i bohaté nastavení audia, vysílacích a příjmových podmínek. Samozřejmostí je možnost přelaďování a zpětné synchronizace vysílajícího mikrofonu nad 100 frekvenčními kanály.

Bezdrátové mikrofony jsou v souladu s všeobecným oprávněním VO-R/10/11.2016–13 a také v souladu s plánem nového využití spektra PV-P/10/08.2012–11 Českého telekomunikačního úřadu.

Jak správně vybrat mikrofon a jak jej používat, a co dalšího MBC mikrofony umí, zjistěte na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.