logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Srovnání nového ceníku ČEZu

Oznámené zdražení ČEZ o zdražení elektřiny všem zákazníků bez zafixované ceny bude mít dopad na 60% zákazníků. Nové ceníky vydal ČEZ v pátek nyní vám přinášíme srovnání dřívějšího a současného ceníku.

Reklama

Srovnání nového ceníku ČEZu

Oznámení zdražení ČEZu o zdražení elektřiny všem zákazníků bez zafixované ceny bude mít dopad na 60% zákazníků. Vycházíme tak z tvrzení mluvčího společnosti pana Gazdíka, který uvedl, že zafixovanou cenu má cca 40% zákazníků ČEZu. Plánované zdražení elektřiny se projeví hned od června 2018. Od června vstupují také v platnost nové všeobecné obchodní podmínky ČEZu, díky tomu mohou zákazníci odstoupit od smlouvy v termínu 10 dní před novou cenou nebo účinností VOP.

Nové ceníky vydal ČEZ v pátek (6.4.2018) nyní vám přinášíme srovnání dřívějšího a současného ceníku. Průměrný zákazník zaplatí za cenu elektřiny přibližně o 6 - 8% víc. Ceník všem odběrným místům zvedá cenu fixního měsíčního poplatku i komodity. Detailní rozbor, rozdíly a dopad jsme shrnuli do tohoto článku. Řešení a jak se zvýšení ceny vyhnout vám samozřejmě poradíme taky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.