logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Oddělení pracovního místa v kanceláři nebo doma v ložnici

S m.zone díky variabilitě tvarů a barev oddělíte jednotlivé pracovní zóny vašeho bytu nebo kanceláře. Oddělíte pracovní místo v obýváku, vyřešíte počítač v ložnici a vytvoříte jednoduchý pracovní kout.

Reklama

Pracovní místo v ložnici, v obýváku, v kanceláři nebo samostatné zóny pro děti v pokojíčku

Jednoduchou volbou při potřebě rozdělení prostoru je přestavění nábytku nebo nové předělení stávajícího prostoru.

Díky systému m.zone rakouského výrobce designového nábytku Wiesner-Hager můžete požadavek jednoduše vyřešit. Oddělte pracovní místo od obývacího prostoru nebo, pokud máte stůl s počítačem v ložnici, vytvořte si jednoduché pracovní zákoutí, které nebude vadit partnerovi, který chce spát a vám vytvoří klid na práci.




S m.zone můžete díky jeho variabilitě tvarů a barev oddělit nejen jednotlivé pracovní zóny vašeho bytu nebo kanceláře, ale můžete příjemně rozdělit dětský pokoj na jednotlivé zóny každého dítěte. Soukromí chce mít přece každý!

Série m.zone nejsou však jen předělové zástěny různých rozměrů a barev, ale i pohovky, lenošky, otomany, pracovní desky, stoly i židle. Díky této sérii je možné jednoduše a rychle změnit varianty interiéru, a to kancelářského i domácího.

Veškeré prvky nábytku Wiesner-Hager jsou vyráběné z prvotřídních materiálů s rakouskou precizností. České zastoupení firmy pak zajišťuje skvělou komunikaci a plné nasazení při komunikaci s klientem a při uspokojení jeho potřeb a představ.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.