logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dva rozvaděče v jednom. Hager představuje novinku volta.hybrid

Nezabere mnoho místa, na pohled je nenápadný a zajišťuje rozvod energie pro bytové jednotky či menší rodinné domy. Pětiřadá volta.hybrid je unikátní kombinací silového a datového rozvaděče.

Reklama

Hager volta.hybrid - dva rozvaděče v jednom
Hager volta.hybrid - dva rozvaděče v jednom

Projektanti, architekti a bytová družstva často čelí následující výzvě: V bytových jednotkách je často prostor jen pro jeden rozvaděč. Nájemci, kteří chtějí také datový rozvaděč, pro něho nemají místo. Odpovědí na tuto složitou situaci je volta.hybrid, ideální volba pro novostavby i rekonstrukce. Toto řešení je k dispozici jak ve verzi do dutých stěn, tak pod omítku.

Pětiřadá volta.hybrid je optimální řešení pro bytovou výstavbu. Za jedněmi dveřmi jsou umístěny prvky pro napájecí a datové či multimediální rozvody. Toto uspořádání nejen že šetří místo v bytových jednotkách, ale také vypadá přehledně a čistě. Výhoda pro vás jako majitele: můžete vybavit jakýkoli byt, malý či větší, nejnovějšími multimediálními technologiemi. Ať už jde o pronájem nebo nákup bytu, integrovaný datový rozvaděč může být jedním z rozhodujících faktorů pro budoucího zákazníka.

Silová a datová část je v rozvaděči volta.hybrid oddělena přepážkou. Tato přepážka je také využívána pro instalaci jedné silové zásuvky, pro druhou zásuvka je provedena příprava. Tuto zásuvka lze pootočit o 90° a je s úpravou pro II izolaci. Příslušenství zahrnuje 6-násobný patch panel ( FZ06MMO ) a několik variant připojovacích modulů (RJ45, KOAX atd.). Standardní vybavení rozvaděče zahrnuje perforované plechové dveře. Na přání je také k dispozici verze s plastovými dveřmi včetně větracích otvorů. Plastové dveře umožňují lepší šíření Wi-Fi signálu v bytě.

Pětiřadá volta.hybrid je k dispozici jako sestava připravená k instalaci ve dvou základních konfiguracích, varianta do dutých stěn a pod omítku, s plechovými nebo plastovými dveřmi.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.