logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Scéna: Inspirace & Trendy již po páté na veletrhu Design Shaker

Ve dnech 22. až 25. března 2018 si můžete na výstavišti PVA v Praze v Letňanech prohlédnout opět 4 aktuální směry v oblasti interiérového designu. Expozici najdete přímo ve vstupní hale č. 2 - vstup z parkoviště.

Scéna: Inspirace & Trendy se koná při veletrhu Design Shaker od 22. do 25. března 2018
Scéna: Inspirace & Trendy se koná při veletrhu Design Shaker od 22. do 25. března 2018

Již tradičně připravuje expozici Iva Bastlová, designérka a vydavatelka odborného magazínu Interiéry. Inspiraci při tvorbě k této akci čerpá designérka při prohlídkách zahraničních veletrhů (Heimtextil, IMM, ISaloni, Cersaie), které pravidelně navštěvuje.

Stejně jako ročníky předchozí i nyní se můžete těšit na přednášku o aktuálních trendech a komentovanou prohlídku expozice.

4 trendy pro rok 2018

URBAN GREEN

Protože naše životy jsou stále více mimo přírodu, hledáme ji ve svých domovech, a to nejen v podobě živých rostlin, ale i jejich motivů. Listy, květy a organické motivy hrají hlavní roli stejně jako paleta zelených odstínů.

IMPERFECTION HOME

Krása nedokonalosti, ruční práce a umění. Tak zní charakteristika tohoto směru, jež je pravým opakem konzumního stylu. Nejde tu o dekorativnost, ale o pohodu a příjemný život bez diktátu ke konkrétním pravidlům.

COLOR POWER

Konečně je to tu! Znovu opěvujeme sílu barev a jejich jednotlivých odstínů a tónů. Hlavní roli zde hrají modrá a červená ve všech svých podobách. Nechybí ani fialová, barva letošního roku dle Pantone.

PASTEL OASIS

Obytné prostory se zmenšují, cena za bydlení jde nahoru. Reakcí na malé byty jsou palety z pastelových barev, jež jsou do těchto míst ideální. Nejde však jen o barvy, materiály by měly mít přidanou hodnotu jako je např. snadná úprava (easy care & easy clean).

Přijďte se inspirovat na jedinou expozici s interiérovými trendy na veletrh Design Shaker 22. až 25. března 2018, rádi vás uvidíme! Tým expozice Scéna: Inspirace & Trendy
ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.