logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konečně originální vánoční světýlka

Třetí adventní neděli máme za sebou a stále jste ještě nenarazili na vánoční světýlka, která by pro vás byla ta pravá? Trend na Vánoce 2017 hovoří jasně.

Reklama

Pryč s obyčejnými blikajícími žárovičkami

Nastupují skutečně originální a propracovaná vánoční světýlka. Investice do nich se skutečně vyplatí, protože každý rok udělají vaše Vánoce ještě krásnější a stylovější. Inspirujte se třeba těmi od populární nizozemské značky Riviéra Maison.

Všechno kouzlo Vánoc je uvnitř

Roztomilé vánoční lahvičky jsou plné světla a vánoční atmosféry. Uvnitř lahviček se nachází světýlko, borovicová šiška s větvičkou i sníh. Atmosféru, kterou tato světýlka vytvářejí, jen doladí nápis “Baby It's Cold Outside”.

Nejněžnější světýlka na trhu

Dalším trendem pro Vánoce 2017 je bílá barva. Pokud chcete trend originálních světýlek i bílé barvy spojit, pak jsou tu luxusní svítící kuličky s něžným bílým pírkem uvnitř. Kuličky ještě dozdobuje nápis “All I See Is Magic” . Věříme, že tato světýlka navodí skutečně kouzelnou atmosféru v každém domově.

Podívejte se i na další naše vánoční dekorace na našem webu.

Za celý tým Elmina vám přejeme krásné Vánoce a mnoho lásky, štěstí i zdraví v novém roce 2018. Věříme, že pro vás bude šťastný a plný inspirace.

Konečně originální vánoční světýlka
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.