logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TROX X-Fans – ventilátory pro provozní větrání a odvod tepla a kouře

Společnost TROX rozšířila své produktové portfólio o ventilátory špičkové kvality TROX TLT.




Radiální a axiální ventilátory X-Fans se používají pro větrání nebo odvádění tepla a kouře (teplotní třída až 600°C) nejen na letištích, v hotelích, administrativních budovách a výrobních zařízení, ale také v tunelech a podzemních parkovištích.

Pro bezpečné provozování ventilátorů je možné dovybavení o diagnostický systém VD. Díky tomuto inteligentnímu systému je možné detekovat kompletní parametry ventilátorů (vibrace, teplota, průtok vzduchu), což umožňuje snížit náklady na pravidelnou údržbu a výměny ložisek motoru předepsanou výrobcem.

Pro projektování je k dispozici on-line konfigurační nástroj, který vám umožní na základě vašich požadavků navrhnout co nejlepší ventilátor pro každou oblast použití. Tento software vám zajistí přístup ke všem potřebným dokumentům jako jsou: technické parametry, hluková kritéria, křivky ventilátorů, výkresy i schémata zapojení.

více informací na www
Trox Austria GmbH, organizační složka
logo Trox Austria GmbH, organizační složka

Firma Trox, založená v roce 1951, zaujímá díky svým letitým zkušenostem a zaměstnancům s vysokou technickou odborností přední místo na poli výrobců vzduchotechnických a klimatizačních komponentů. Díky svému vývojovému centru se řadí mezi inovativní firmy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.