logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Monitoring vlhkosti v bytech i ostatních prostorách

Kontrolujete klima budovy, abyste měli přehled o způsobu větrání? Nebo kontrolujete skladování zboží citlivého na teplotu a vlhkost? Přesné hodnoty Vám zajistí testo 174H - datalogger teploty a vlhkosti.


Jako profesionál v oboru má tento mini-záznamník pro teplotu a vlhkost vždy o všem přehled. testo 174H je malý, ale přesný a spolehlivý. Průběžně dokumentuje teplotu vzduchu a relativní vlhkost ve skladovacích a kancelářských prostorech. S jistotou a nenápadně kontroluje také klima v obytných budovách.

Dlouhodobě stabilní integrované senzory v dataloggeru testo 174H spolehlivě a bezpečně snímají teplotu a relativní vlhkost v měřeném okolí. Dlouhodobě stabilní kapacitní vlhkostní senzor Testo pracuje při měření vlhkosti vzduchu s přesností ±3 % rv. Interní teplotní senzor NTC je s přesností ±0.5 °C velmi precizní a pokryje měřicí rozsah od -20 do +70 °C.

Displej zobrazuje aktuální měřené hodnoty a možné překročení hraničních hodnot, ukládá se až 16 000 naměřených hodnot. Uložená naměřená data se neztratí dokonce ani při vybité baterii.

Výhody:
  • Paměť pro 16 000 naměřených hodnot teploty a vlhkosti
  • Spolehlivé měření vlhkosti díky dlouhodobě stabilnímu vlhkostnímu senzoru
  • Snadný přenos dat přes USB kabel, praktické vyhodnocení dat a dokumentace na počítači
  • Software ComSoft Basic zdarma ke stažení

TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.