logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

"Světlo bez starostí" pronajměte si LED trubice bez počáteční investice

Společnosti FAWOO TECH CZ a Valtavalo přichází na trh s novinkou v oblasti osvětlování. Nabízí pronájem LED trubice bez počáteční investice.

Reklama

Projekt Světlo bez starostí vám umožní pronajmout si LED trubice bez počáteční investice, získat nové, lepší osvětlení, s okamžitou úsporou a správou osvětlovací soustavy na 5 let. Po skončení smluvního vztahu zboží přechází do vlastnictví klienta s pokračující zárukou v délce dva roky.

1. Pro koho je prioritně tento projekt určen? Projekt je prioritně určen všem těm, kteří používají klasické zářivkové trubice T8. Těm, kteří chtějí snížit svůj účet za elektřinu a současně zlepšit světelné podmínky na pracovišti.

2. Co nám tvz. Svazek světelný nabízí? Svazek světelný je unikátní službou, která nabízí klientovi snadnější správu rozsáhlých osvětlovacích systémů. Osvětlení je poskytováno do zařízení klienta za měsíční nebo čtvrtletní poplatek.

3. Jaká je počáteční investice do tohoto projektu? Dlouhodobý charakter tohoto obchodního vztahu, umožňuje realizovat výměnu osvětlení s nulovou vstupní investicí. Samozřejmě záleží na celkovém stavu osvětlovací soustavy resp. stavu osvětlovacích těles a elektrorozvodů.

Po skončení smluvního období je poskytována záruka na zboží ještě následující dva roky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.