logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

KSB na BrauBeviale 2015 v Norimberku

Na stánku KSB budou 10. až 12.11.2015 středem pozornosti čtyři konstrukční řady čerpadel Vitachrom, Vitacast, Vitalobe a Vitaprime pro potravinářské a nápojové aplikace. Důležitou novinkou je aplikace Sonolyzer od KSB.

Aplikace výrobce čerpadel umožňuje obsluze zařízení v potravinářském a nápojovém průmyslu kontrolovat energetickou účinnost jejich čerpadel s pevnými otáčkami.

Je k dispozici pro smartphony a tablety a nevyžaduje informace o individuální charakteristické křivce nebo jiné technické údaje o čerpacím agregátu, přicházející v úvahu. Aplikace určuje zatížení, při kterém se provozuje každé odstředivé čerpadlo, poháněné asynchronním motorem s pevnými otáčkami. Když se zahájí obvyklý postup měření, bude se po dobu přibližně 20 sekund používat mikrofon, zabudovaný ve smartphonu k zaznamenání zvuku, emitovaného ventilátorem elektromotoru. Vše, co musí uživatel udělat předem, je zadat do svého mobilu hodnoty jmenovitého výkonu, otáček, dopravní výšky a průtoku, uvedené na výrobním štítku. Aplikace potom oznámí uživateli, zda je možno uspořit energii optimalizací hydraulického systému nebo modifikací pohonu kontrolovaného čerpacího agregátu. Aplikace je k dispozici jak pro iOS, tak i pro Android.

Na stánku KSB v Norimberku budou středem pozornosti čtyři konstrukční řady čerpadel Vitachrom, Vitacast, Vitalobe a Vitaprime pro potravinářské a nápojové aplikace. Díky velkému množství variant, které jsou s těmito čerpadly k dispozici, lze splnit téměř všechny úkoly týkající se hygienické manipulace s kapalinami a viskózními médii. Všechna čerpadla konstrukční řady Vita mají certifikaci pro průmyslové využití a jejich elastomerové součásti vyhovují normám FDA. Vzhledem k tomu, že nemají „mrtvý“ prostor, lze je velmi snadno čistit. Vynikající možnost čištění čerpadel vodou i parou na místě (CIP/SIP) je také podporována elektricky leštěnými komponentami a použitím vysoce jakostních nerezových ocelí.

Mobilní aplikace KSB Sonolyzer umožňuje uživatelům v potravinářském a nápojovém průmyslu analyzovat účinnost jejich čerpadel s asynchronními motory s pevnými otáčkami.
Mobilní aplikace KSB Sonolyzer umožňuje uživatelům v potravinářském a nápojovém průmyslu analyzovat účinnost jejich čerpadel s asynchronními motory s pevnými otáčkami.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.