logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Toaleta Geberit AquaClean Mera – nové řešení pro náročné

Novinka na trhu, toaleta Geberit AquaClean Mera s integrovanou sprchou, splní očekávání všech zákazníků, kteří si potrpí na luxus, design a nejmodernější funkce.

Toalety s integrovanou sprchou přinášejí uživatelům dokonalý pocit čistoty a představují nový standard moderní koupelny. Voda představuje nejpřirozenější způsob očisty a oproti toaletnímu papíru je důkladnější a jemnější. Nová toaleta Geberit AquaClean Mera s integrovanou sprchou nabízí hned několik nadstandardních a uživatelsky příjemných funkcí. Jedná se o mistrovské dílo funkčnosti a designu. Řadí se mezi TOP produkty, které jsou v současnosti na trhu k dostání. Toaleta získala již dvě prestižní ceny - „Design Plus powered by ISH 2015“ a „Red Dot Design Award 2015“, a to za vynikající průmyslový design a vyspělou technologii.

Patentovaný způsob sprchování a splachování:

Tento model nabízí převratnou inovaci – patentovanou technologii sprchování WhirlSpray. Místo standardní jedné trysky má zabudované dvě, které rotují a s pomocí provzdušněného proudu vody tak zajišťují ještě efektivnější očistu. Toaleta je unikátní také díky technologii splachování TurboFlush. Voda je do mísy vháněna pomocí bočního otvoru a vytváří tak vodní vír. Toho je docíleno i pomocí asymetrického tvaru mísy bez okrajů, která zároveň zaručuje snadnou údržbu.

Další funkce, které ocení nejeden zákazník:

Do výbavy toalety se řadí i tiché odsávání zápachu z mísy, osoušení, jemná dámská sprcha, automatické otevření a zavření víka a ohřev sedátka. Toaleta je uživatelsky přívětivá. Pomocí jednoduchého dálkového ovládání lze všechny funkce pohodlně ovládat. Nastavit si můžete dokonce čtyři uživatelské profily. Hybridní systém ohřevu pak zaručuje nepřetržitou dodávku vody v tělesné teplotě pro sprchovací trysku.

Design, který zaujme:

Toaleta na první pohled zaujme svým diskrétním podsvíceným, které se aktivuje po zaznamenání vaší přítomnosti. Lze nastavit sedm barev a pět intenzit orientačního světla. Potěší i jednoduchý čistý design toalety. K dostání je v kombinaci s dolním lemovacím krytem v alpské bílé nebo pochromované lesklé. Kryt z lesklého chromu navozuje dojem, jako by se mísa volně vznášela v prostoru.

Šetří energii a životní prostředí:

Všechny funkce toalety v nečinnosti neodebírají prakticky žádnou elektřinu. Provzdušnění proudu při sprchování zase zaručuje úsporu vody. Toaleta začne vodu ohřívat až ve chvíli, kdy zaznamená vaši přítomnost. Používáním toalet s integrovanou sprchou šetří uživatel životní prostředí, protože omezí používání toaletního papíru. K výrobě toaletního papíru je navíc třeba také velké množství vody.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.