logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Connected Home – Honeywell zásadně inovuje svůj systém bezdrátové zónové regulace

Reklama

Multizónový bezdrátový systém EvoHome Connected

Mnozí uživatelé již řadu let oceňují naši osvědčenou bezdrátovou zónovou regulaci EvoHome. Zaujme nejen svou funkčností, spolehlivostí a přívětivým ovládáním, ale i dosahováním překvapivých úspor topných nákladů při efektivním využití regulačních schopností systému, a to v řádu dvojciferné procentuální hodnoty. Tím se samozřejmě podstatně zkracuje návratnost pořizovacích nákladů. V tomto roce přichází Honeywell s několika zásadními novinkami. Jsou to zejména:

  1. Možnost vzdáleného ovládaní z kteréhokoliv místa na zeměkouli s dostatečným signálem Vaším chytrým telefonem nebo tabletem prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace My Total Connect Comfort pro Android nebo iOS.
  2. Inovovaná centrální řídící jednotka EvoTouch s barevným dotykovým displejem, rozšířením působnosti z osmi na dvanáct místností s individuálním týdenním časovým programem vytápění, ještě jednodušším ovládáním a přehledněji zobrazovanými funkcemi.
  3. Další inovované a nové komponenty reagující na vzrůstající požadavky na funkčnost a estetiku provedení – bezdrátové termostatické hlavice pro otopná tělesa s posvíceným výklopným displejem a internetová brána pro vzdálený přístup.

Systémem EvoHome Connected lze jednoduše ovládat současně provoz tepelného zdroje, vytápění otopnými tělesy, podlahové vytápění, vytápění elektrickými přímotopy a ohřev teplé vody. Je vhodný například pro byty, jedno a vícegenerační rodinné domy, rekreační objekty, penziony, školky, kancelářské prostory a další aplikace. Stavebnicové komponenty systému lze libovolně kombinovat a doplňovat tak, že splní i nejnáročnější požadavky na variabilitu Vaší otopné soustavy.

Jednozónový bezdrátový termostat Round Connected

Tento bezdrátový termostat ve vysoce estetickém designu, s ovládacím rotačním obvodovým prstencem a velkým čitelným displejem je další naší letošní horkou novinkou. Lze jej použít jako jednoduchý termostat bez časového programu, řídící provoz kotle. Prostřednictvím mobilních aplikací pro Android a iOS, jež lze bezplatně stáhnout do Vašich chytrých telefonů/tabletů, a doplněním o internetovou bránu si z něj však navíc může uživatel vytvořit plnohodnotný sedmidenní programovatelný termostat se vzdáleným přístupem. Celá rozšířená sada pro programovatelnou mobilní aplikaci obsahuje termostat, internetovou bránu a reléovou spínací jednotku. Termostat Round Connected lze rovněž použít jako teplotní snímač/ovladač, plně kompatibilní se systémem EvoHome Connected.

Naše novinky poptávejte a žádejte u našich smluvních distributorů a ve Vašich odborných velkoobchodech TZB. Bližší informace a kontaktní údaje na nás naleznete na našich stránkách www.honeywell.cz/home. S návrhem regulace Vaší otopné soustavy s ohledem na Vaše potřeby Vám rádi pomůžeme. Dotazy můžete rovněž směřovat na informační e-mailovou adresu info.cz@honeywell.cz. Těšíme se na zájem z Vaší strany - věříme, že naše novinky v bezdrátové regulaci podstatně příspějí k Vašemu tepelnému komfortu a úsporám nákladů na vytápění.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.