logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Euro-systémový oddělovač k optimálnímu zabezpečení vodovodních sítí na pitnou vodu

Grünbeck- systémové oddělovače jsou vyrobeny dle provedení buď z mosazi z červeného odlitku neobsahující zinek nebo z armaturové mosazi. Armatura řízená na základě rozdílu tlaku je provozně bezpečná a příjemná na údržbu.

Rozdělení následuje dle DIN 1988, Díl 4.5.1. a DIN EN 1717 v 5 bezpečnostních třídách.

Látky a mikroorganismy se uvolňují z koncentrace. Klasifikace chemikálie následuje dle DVGW-pracovni list W 560.

Třída nebezpečí 1

Bez ohrožení na zdraví a bez poškození (jako například: chuť, vůně nebo barva). Příklad: ohřátá pitná voda nebo přechodné vzduchové bublinky.

Třída nebezpečí 2

Bez ohrožení na zdraví a s poškozením zdraví (jako například: vnímatelný přes změněnou chuť, vůni nebo barvy). Příklad: káva, zmrzlé bakterie, stagnující voda.

Třída nebezpečí 3

S ohrožením na zdraví přes malé množství jedovatých látek., které nejsouve 4. třídě zařazeny. Příklad: Etylenglykol, uvolněný síran měďnatý, voda na topení bez příměsných látek a nebo příměsných látek podle třídy nebezpečí 3.

Třída nebezpečí 4

S ohrožením na zdraví přes jedovaté, velmi jedovaté látky, způsobující rakovinu nebo radioaktivní látky (nebezpečí života). Příklad: Lindan, Phosalon, Parathion, Insekticid, Hydrazin

Třída nebezpečí 5

S ohrožením na zdraví přes původce přenosných nemocí (znečišění, ohrožení života). Příklad: Hepatitida, Salmonela


Drekoma
logo Drekoma

DREKOMA - výhradní dovozce vlhkoměrů a zvlhčovacích systémů firmy MERLIN Technology GmbH. Úprava a demineralizace vody - reverzní osmoza,obchodní a zprostředkovatelská činnost, dřevařské stroje a zařízení, zpracování znaleckých posudků v oboru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.