logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akce 2015 - solární sestavy pro ohřev TV a ohřev TV s podporou vytápění

Veškeré naše komponenty jsou schváleny a lze tudíž čerpat dotace z programu „Nová zelená úsporám“.

V rámci této akce jsme připravili pro investory kompletní poradenský servis s připravením všech potřebných podkladů pro získání dotace od firmy EnergySim s.r.o.

Ke každé solární sestavě, jež je v tomto letáku označena symbolem „VYŘÍZENÍ DOTACE“, bude poskytnut kompletní servis spojený s žádostí o dotaci v rámci programu Nová zelená úsporám.

Ke každému solárnímu setu, na který se tato akce vztahuje, obdrží zákazník poukaz na vyřízení dotace, který musí předložit společnosti EnergySim s.r.o.

V nové akci na solární sestavy naleznete nové akční sety s rámovými kolektory IVAR.SOLAR 200M4 a 260M4. Součástí této akce jsou elektrické topné články švýcarského výrobce ASKOMA IVAR.ASKO HEAT-S ve výkonech 2,0-9,0 kW s provozním a havarijním termostatem.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.