logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snímače tlaku, měřidla tlaku, tlaková čidla od společnosti CRESSTO s.r.o.

Společnost CRESSTO s.r.o. se nabízejí přístroje, zařízení i služby pro elektronické měření tlaku.

Reklama

Jedná ze zejména o snímače tlaku, tj. převodníky tlaku na elektrický signál analogový proudový či napěťový nebo digitální se sériovou komunikací RS485, RS232 , USB. Taktéž jsou nabízena digitální měřidla tlaku v provedení s bateriovým i síťovým napájením s displeji LCD nebo LED. Přístroje umožňují měřit tlak ve jmenovitých rozsazích od desítek Pa do desítek MPa, tj. od desetin mbar do stovek bar. Některé výrobky jsou k dispozici také v provedení Ex – do prostředí s nebezpečím výbuchu, vesměs s ochranou typu jiskrová bezpečnost.

Snímače tlaku

Relativní snímače, diferenční snímače tlaku i absolutní snímače tlaku, vyráběné firmou CRESSTO s.r.o. jsou založeny na jednom z nejrozšířenějších principů pro elektronické měření tlaku a to na tenzometrickém principu. Jedná se o převod tlaku na výstupní elektrický signál např. dvoudrátová proudová smyčka 4-20mA nebo třídrátové zapojení 0-20mA ale také napěťový výstup 0-10V nebo 0-3V nebo digitální RS485. Tlak působící na membránu, ji prohýbá a tím způsobuje deformaci tenzometrů, napařených na křemíkovou nebo keramickou membránu.

Měřidla tlaku

Ruční digitální tlakoměry, měřidla tlaku, zobrazovače tlaku a záznamníky tlaku CRESSTO s.r.o. jsou primárně určeny k přímému zobrazení hodnoty tlaku na displeji, popřípadě jejímu zaznamenání do paměti. Ideální využití je oblastech měření tlaku pro vytápění, ventilace, klimatizace, v důlním průmyslu, chemickém průmyslu, lékařském průmyslu ale i standardní průmyslové výrobě.

Tlakové moduly

Tlakové moduly jsou určeny k zabudování do nadřazené aplikace, většinou přímo do desky plošného spoje. Samy o sobě nemají žádné krytí IP. Moduly jsou teplotně stabilizovány a kompenzovány, tím je zajištěna jejich stabilita a přesnost. Tlakové rozsahy jsou široké(± 50Pa až ± 100kPa), stejně tak i možnosti napájecího napětí a elektrických analogových výstupů (4÷20mA, 0÷20mA, 0÷3V, 0÷10V a jiné).


Digitální měřič tlaku
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.