logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Usnadněte si práci se speciálním softwarem KSB

Servisní software pro automatizační produkty (PACTware) je SW nezávislý na výrobci a sběrnici pro ovládání přístrojů v terénu, které KSB používá jako jednotlivé servisní nástroje pro automatizační produkty.

KSB Vám to usnadňuje...

...a nabízí Vám podstatná usnadnění práce se speciálním softwarem. Jednoduše si jej stáhněte nebo objednejte.

Servisní software pro automatizační produkty

PACTware je software nezávislý na výrobci a sběrnici pro ovládání přístrojů v terénu, které KSB používá jako jednotlivé servisní nástroje pro automatizační produkty.

Do nástroje Service-Tool mohou být staženy drivery – řídicí programy softwaru (tak zvané DTM = Device Type Manager) pro přístroje v terénu od různých výrobců a je možno je volit v elektronickém katalogu hardwaru.

Požadavky na hardware

Jako parametrizační přístroj se například používá laptop, který bude spojen s přístrojem v terénu (anglicky field device) přes rozhraní RS232 nebo USB (jen pro PumpDrive 2 / PumpDrive 2 Eco). PACTware potřebuje minimálně 100 MBytovou paměť na pevném disku a 50 MBytovou hlavní paměť. Doporučuje se počítač s procesorem Pentium III 400 MHz nebo lépe, s grafikou XGA a s myší kompatibilní s Microsoft nebo podobný ukazovací přístroj.

Pro laptopy bez rozhraní RS232 se používá konvertor USB na RS 23, který se připojí k rozhraní USB2.0 a po instalaci příslušného driveru poskytuje připojení RS232. Pro PumpDrive 2 / PumpDrive 2 Eco není tento konvertor zapotřebí.

Spojení mezi parametrizačním přístrojem (laptop) a koncovým přístrojem přes konvertor USB2.0 na RS 232
Spojení mezi parametrizačním přístrojem (laptop) a koncovým přístrojem přes konvertor USB2.0 na RS 232

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.