logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schell oslavil na ISH ve Frankfurtu půl miliardu vyrobených rohových ventilů

Tradiční výrobce armatur SCHELL se na ostře sledovaném veletrhu představil expozicí na ploše 280 m², které dominovalo digitální počítadlo aktuálně namontovaných rohových ventilů této značky po celém světě.

500 000 001..2..3...4, každou vteřinu na displeji naskočily dvě číslice. Každou vteřinu se totiž ve světě namontují dva „roháčky“ od firmy Schell. Neuvěřitelnou metu půl miliardy rohových ventilů za 65 let výroby se podařilo této renomované německé firmě překonat právě před letošním veletrhem a svojí prezentaci proto pojala také jako oslavu tohoto jubilea. Prim samozřejmě hrála expozice s komplexně představeným sortimentem, ale otázky návštěvníků samozřejmě směřovaly i k historii a tradici výrobce z města Olpe: „Značka Schell, která představuje tradici, kvalitu, prověřenou výrobní technologii, úspornost a hygienu, potvrzuje i samotným objemem výroby svoji pozici nejrenomovanějšího výrobce rohových a připojovacích ventilů v Evropě. Samozřejmě, že část z pěti set milionů vyrobených a namontovaných ventilů připadá na naše stálé zákazníky v Čechách a na Slovensku, kteří mají na rostoucí popularitě ventilů Schell velký podíl.

Na ISH zavítala také řada odborníků z oboru také z České republiky, které u prezentace Schell uvítal obchodní manažer pro Českou republiku Aleš Řezáč: „Velmi nás potěšil stále větší zájem o veletrh ISH obecně i konkrétně o výstavní prezentaci firmy Schell z řad našich zákazníků v České a Slovenské republice. Za poslední čtyři roky znatelně roste nejen počet tuzemských firem, které veletrh navštíví, ale rovněž počet osob z řad odborné veřejnosti, které si stánek Schell přijdou prohlédnout".

Obrat společnosti se v tuzemsku dlouhodobě vyvíjí pozitivním směrem a to se projevuje také na jejích aktivitách v Česku a na Slovensku. Schell se v následujících měsících představí také na třech odborných veletrzích v tuzemsku (v dubnu v Brně, v květnu v Ostravě a v červnu v Karlových Varech).


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.